ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?

Erzurum Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınavları 29-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sınavların ardından şimdi gözler ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçlarına çevrildi. Öğrenciler merakla ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt arıyor. İşte ATA AÖF bütünleme sınavına dair detaylar...

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2019, 23:41 Güncelleme 05 Temmuz 2019, 23:47
ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih merak konusu oldu. Bütünleme sınavlarına giren öğrenciler şimdi merakla "ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı mı?" sorusuna yanıt arıyor. Gözler Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nden yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. 29-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen bütünleme sınavları sonuçlarının 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

ATA AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

ATA AÖF üç ders sınavı sınav merkezi tercihi 01-02 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak. ATA AÖF tarafından yayınlanan Akademik Takvim'e göre ATA AÖF 3 ders sınavı 27 Temmuz 2019 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

SINAV SONUÇLARINA NASIL ULAŞILACAK?

ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ATA AÖF OBS sistemine giriş yapılabilmektedir.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVINA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

ATA AÖF bütünleme sınav sorularına itirazlar 3 iş günü içerisinde yapılacaktır. 03 Temmuz 2019 17.00 tarihinden sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı her ders için 5 soru ile sınırlandırılmıştır.

Sınav sorularına, soruların yayınlanma tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde sınav sonuçlarına ise sonuçların ilanından itibaren 3 iş günü içerisinde Fakültemize yazılı bir itiraz dilekçesi göndererek veya Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) üzerindeki itiraz bölümünden itiraz edilebilir.