AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı: AÖF vize sonuçlarına nereden bakılır? Finaller ne zaman yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF) öğrencileri, bahar dönemi ara sınavlarına odaklanmışken, sınavların tamamlanmasıyla birlikte gözleri şimdi de vize sınavı sonuçlarına çevrildi. Öğrenciler, merakla vize sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve final sınavı tarihlerini bekliyordu.

Giriş Tarihi 01 Nisan 2024, 17:12 Güncelleme 01 Nisan 2024, 17:12
AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı: AÖF vize sonuçlarına nereden bakılır? Finaller ne zaman yapılacak?

İÇİNDEKİLER

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2023-2024 bahar dönemi ara sınavları, öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Sınavlar, AÖF sınav takvimi doğrultusunda düzenlenmiş olup, öğrencilerin akademik performanslarını ölçmek amacıyla yapıldı. Şimdi ise öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar.

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 2023-2024 Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçları, nihayet açıklandı.

23-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen vize sınavlarının ardından, öğrenciler merakla bekledikleri sonuçları öğrenmek için sabırsızlanıyordu. Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesi olan http://aof.anadolu.edu.tr adresinden sınav sonuçlarına erişim sağlanabiliyor.

AÖF soruları ve cevapları ekampus.anadolu.edu.tr adresinden erişime açıldı. Soru ve cevaplara itiraz süresi 26 Mart günü sonlandı.



AÖF sonuçlarının ise Nisan ayı başına kadar duyurulması bekleniyor.

AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ

AÖF bahar dönemi final sınavı 25-26 Mayıs tarihlerinde,
Yaz okulu sınavı ise 17 Ağustos günü gerçekleşecek.