Yoğun kar yağışının etkisini gösterdiği İstanbul'da öğrenciler, Vali Vasip Şahin'den tatil haberi bekliyordu.
İSTANBUL'DA KAR TATİLİ YOK Ancak İstanbul Valisi Vasip Şahin, kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini azalatacağını belirterek okulların yarın tatil edilmeyeceğini, eğitim-öğretime devam edileceğini açıkladı.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada da şöyle denildi:
''Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre; ilimizde devam eden kar yağışının yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini azaltacağı, öğle saatlerinden itibaren ise ilimizi terk edeceği tahmin edilmektedir. Bu sebeple 19 Ocak 2016 Salı günü hava koşullarının eğitim-öğretime engel olmayacağı değerlendirildiğinden, okullarımızda eğitim faaliyetlerine devam edilecektir.
Valiliğimizle ilgili haber, duyuru ve açıklamalar, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır. Bu sebeple www.istanbul.gov.tr internet adresi ile @vasipsahin, @TC_istanbul ve facebook.com/istanbulvaliligi sosyal medya hesapları dışında yapılan paylaşımlara vatandaşlarımız tarafından itibar edilmemesi önem arz etmektedir.''