Şam’da mesaiye basketbol arası! Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el Şara sahaya indi | Mustafa Varank'tan dikkat çeken paylaşım
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el Şara Dışişleri Bakanı Şeybani ile basketbol oynadı. Şara ile Şeybani’nin üzerlerinde takım elbiselerle yaptığı basketbol maçı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Öte yandan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Şara ve Şeybani'nin görüntülerine "Turuncu 🏀 oldukça tanıdık geldi. Sanırım üzerinde bir imza var... 😎" şeklinde yorum yaparken akıllara "Topu Başkan Erdoğan mı hediye etti?" sorusu geldi.
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el Şara, basketbol sahasında boy gösterdi.
Şara ve Şeybani’den sürpriz maç
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el Şara ve Dışişleri Bakanı Şeybani, Takvim.com.tr Ekran Görüntüsü
ŞARA BASKETBOL SAHASINDA
Şara Suriye Dışişleri Bakanı Hasan el-Şeybani ile basketbol sahasına indi. Şara ile Şeybani'nin takım elbiseyle oynadıkları maç sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Takvim.com.tr Ekran Görüntüsü
Şeybani, bu anları "Vatanımızı yeniden inşa etme mücadelesinin kenarında" notuyla paylaşarak, ülkenin yeniden yapılanma sürecinde liderlerin halkla iç içe olma çabasını vurguladı.
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Takvim.com.tr Ekran Görüntüsü
Sosyal medyada kısa sürede yayılan video binlerce kez paylaşıldı.
MUSTAFA VARAK'TAN PAYLAŞIM: TOPTA KİMİN İMZASI VAR?
Şara ve Şeybani'nin basketbol oynarken kaydedilen görüntülerinin ardından AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Varank "Turuncu 🏀 oldukça tanıdık geldi. Sanırım üzerinde bir imza var... 😎" şeklinde bir paylaşımda bulunurken akıllara "Topu Başkan Erdoğan mı hediye etti?" sorusu geldi.
