Posta kutusu

Vladimir Putin, Türk hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus savaş uçağının kara kutusunun uluslararası uzmanlar tarafından incelenmesini istedi. Ancak bunu kimse kabul etmedi!

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Posta kutusu
Türkiye angajman kurallarını yerine getirdi. Hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağını indirdi. Ancak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, fena halde gerildi. Türk ürünlerine ambargo getirdi. Vatandaşlarından Türkiye'ye gitmemelerini istedi. Putin, kaprislerine devam ederken kara kutu için kimse devreye girmedi. Türkmendağı eteklerinde düşürülen Su 24 tipi uçağın kara kutusu, geçtiğimiz günlerde "törenle" Putin'e verildi. Rus lider, kutunun uluslararası uzmanların katılımıyla deşifre edilmesini istedi. Ancak Putin'in bu çağrısına hiçbir ülkeden yanıt gelmedi. Fransa, ABD, Almanya gibi ülkelerde görevli uzmanlar, Putin'in çağrısını kabul etmedi. Bu durumun diktatör Esed hariç tüm dünyanın Putin'e tepki gösterdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.