Pagan İtalyan monarşisi soykırımcı İsrail’in yanında! Taciz, tecavüz, sapkınlık: İşte dünyaca ünlü lüks marka Gucci’nin arka bahçesi

Pagan İtalyan monarşisinin temel taşlarından dünyaca ünlü lüks marka Gucci, soykırımcı İsrail’e destek vermeye devam ederken geçmiş skandallarıyla yeniden gündeme geldi. Gucci’nin varislerinden Alexandra Zarini’nin üvey babası, annesi ve babaannesine açtığı cinsel taciz davası gündemden düşmüyor. Fakat Gucci’nin arka bahçesinde yaşanan skandallar bununla da sınırlı değil. İşte, her türlü sapkınlığı kutsayan paganizmi yaymaya çalışan Gucci’nin skandalları…

Giriş Tarihi 16 Kasım 2023, 10:31 Güncelleme 16 Kasım 2023, 17:38
Pagan İtalyan monarşisi soykırımcı İsrail’in yanında! Taciz, tecavüz, sapkınlık: İşte dünyaca ünlü lüks marka Gucci’nin arka bahçesi

İÇİNDEKİLER

Soykırımcı İsrail Gazze'de katliama devam ederken gözü dönmüş terör devletine destek veren lüks markaların karanlık yüzü de teker teker ortaya çıkıyor. Terör devletinin finans kaynaklarından biri olan Yahudi asıllı İtalyan markası Gucci, dünyaya paganizm ve LGBT terörünün propagandası yaparken ensest ilişkilerle, taciz ve tecavüz skandallarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Terör devleti İsrail'e destek veren ve açıkça panagizm ve satanizm propagandası yapan bu markayı tercih etmeden önce bir kez daha düşünün.

PAGAN İTALYAN MONARŞİSİ DÜNYAYA YÖN VERMEYE ÇALIŞIYOR

Pagan İtalyan monarşisinin temel taşlarından biri olan ve terör devleti İsrail'in başlıca finans kaynaklarından biri olan Gucci, LGBT terörünü dünyaya yaymaya çalışırken aslında LGBT gibi türlü sapkınlıkların temeli olan paganizmi aşılamaya çalışıyor. Kreasyonlarında pagan esintilerine yer veren Gucci, cinsiyetsiz mankenleri ve kıyafetleriyle de dünyaya yön vermek için çaba harcıyor.

GUCCİ'NİN KARANLIK ARKA BAHÇESİ

2019 yılında düzenlenen yeni kreasyon çekiminde antik Yunan tapınağını kullanan ve Pagan kültürünü yansıtan Gucci'nin kreatif direktörü "Bütün kültürümüz oradan başlıyor ve biz beğensek de beğenmesek de o zamanın çocuklarıyız." dedi. İlk okunduğunda "geçmişe yönelik özlem", "tarihe övgü" şeklinde yorumlanabilecek olan bu cümle aslında Gucci'nin karanlık arka bahçesinin en büyük göstergelerinden biri.

Özellikle son yıllarda filmlerde, dizilerde, özellikle de Netflix gibi platformlarda kaçılacak alan bırakmayan "neopaganizm", her dinden ve kültürden insanlara nüfuz etmeye başladı. Sapkınlığı öven hatta sapkınlığı yücelten paganizm, Gucci ailesinde de karşımıza çıkıyor.

BABA OĞUL VE KUTSAL GUCCİ: ÖZELLİKLE SATANİST MİMARIN KİLİSESİNİ SEÇTİLER

Gucci, modayı neopaganizmi yaymanın bir aracı olarak görüyor. 1996 Sonbahar-Kış koleksiyonu için o döneme göre alışılmadık bir mekan seçen Gucci, "Dante" adlı defileyi Londra'nın Spitalfields bölgesindeki Christchurch'te düzenlemişti.

Hristiyan tasvirlerini cinselliği vurgulayan kıyafetlerle birleştiren Gucci, büyük tepki almıştı. Kilisenin mimarı Nicholas Hawksmoor'un satanist olması da gündeme bomba gibi düşerken Gucci'nin dini sembolleri kullanarak satanizm propagandası yaptığı konuşulmuştu.

SAPKINLIĞI GUCCİ'NİN VARİSİ İFŞA ETTİ

İtalya'da çok yaygın olan ve Gucci ailesinin de benimsediği paganizm, aslında soykırıma desteklerini de dünyaya yaymaya çalıştıkları LGBT terörünün de izahını açıkça yapıyor. Gucci ailesinin sapkınlığı geçtiğimiz yıllarda gündeme damga vuran bir olayla da açıkça ortaya çıkmıştı.

Gucci'nin mirasçısı Alexandra Zarini, 2020 yılında üvey babası Joseph Ruffalo'nun altı yaşından 22 yaşına kadar kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti. Taciz skandalı ile gündemi sarsan Zarini, ABD mahkemesinde üvey babasına dava açmıştı.

ÜVEY BABADAN YILLAR SÜREN TACİZ

Zarini'nin herkesi sarsan iddiası sadece bununla sınırlı kalmıyor. Zarini annesi Patricia Gucci ve büyükannesi Bruna Palombo'nun da tacizi örtbas ederek suça ortak olduğunu belirtiyor. İlk olarak New York Times tarafından haberleştirilen davada Ruffalo'nun Zarini'nin yatağına çıplak halde girdiği, cinsel organını Zarini'ye gösterdiği gibi iddialar yer alıyordu.

Alexandra Zarini, üvey babasından gördüğü tacizi şu sözlerle anlatmıştı:

Benim adım Alexandra Zarini. Üvey babam, annem, büyükannem ve diğerlerine karşı dava açıyorum çünkü altı yaşından itibaren üvey babam Joseph Ruffalo tarafından cinsel istismara uğradım. Annem Patricia Gucci ve büyükannem Bruna Palombo beni korumadı. Bana kalkan olmadılar. Bunun olmasına izin verdiler. Ama bugün kamuoyu önüne çıkıyorum çünkü bu benim için ne kadar zor olsa da çocuk cinsel istismarına ilişkin yanlış anlamaları ifşa etmenin ve toplum olarak her gün aramızdaki en savunmasız ve masum olan çocuklarımızı korumakta başarısız olduğumuz konusunda farkındalık yaratmanın görevim olduğunu hissediyorum.

NEDİR BU NEOPAGANİZM?

Neopaganizm veya bir diğer ismi ile çağdaş paganizm, modernlik ve Hristiyanlık öncesi Avrupa'daki pagan inançlarının devamı olan bir postmodern dini inanıştır. Temelinde doğaya karşı saygının yattığı iddia edilen paganizm, aslında doğanın kutsal kabul edilmesidir ki neopaganizmin taraftarları da tek tanrılı dinlerin ve modernizmin yok ettiği bilgeliği yeniden ortaya çıkarmaya çalıştıklarını savunurlar. Yani neopaganizm aslında postmodern dünyaya dinsizliğin aşısını yapar.

Özellikle de Batı ve Kuzey Avrupa'da yaygın olan neopaganizmde özellikle de neopaganizmin bir kolu olan Wicca inanışında "gelenek" ve "ritüel" adı verilen ayinler oldukça dikkat çeker. Hiçbir kitabı, lideri veya merkezi olmayan Wicca inancınının etik inancı ise Wiccaların yani cadıların önem verdiği bir metin olan "Cadıların Nasihati"nden gelir.

Bir başka neopagan grup olan Druidler ise büyücülükle uğraşır. Bu inanışta ise tanrılarla iletişime geçmek için insanlar ve hayvanlar kurban edilir.

KÜRESEL GÜÇLERİN NEOPAGANİZM DAYATMASI

Küresel güçler son yıllarda basılı ya da dijital her türlü içeriği neopaganizm propagandası ile sunuyor. Cinsiyetsizliğe, sapkınlığa, büyücülüğe ve cadılığa övgü olan neopaganizm dünyanın dört bir yanını ele geçirmiş durumda.