Netanyahu’nun yolsuzluk davasında hakimdi! İsrail’de sır ölüm
İsrail Başbakanı Netanyahu’nun yolsuzluk davasına bakan Hakim Benny Sagi gizemli bir kazada hayatını kaybetti. Sagi motosikletine araba çarpması sonucu hayatını kaybederken suikast şüphesi oluştu.
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yolsuzluk davasına bakan Hakim Benny Sagi, motosikletine araba çarpmasının ardından hayatını kaybetti.
Benny Sagi, Sosyal medya
ARACINA MOTOR ÇARPTI
Polisin açıklamasına göre, arazi şartlarında seyreden bir araç ana yola çıkarak Sagi'nin motosikletine çarptı. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ve paramediklerin kazayı "şok edici" olarak nitelendirdiği söylendi.
İsrail bu ölümü konuşuyor!
Polis, Aşdod'un doğusundaki Kfar Menachem kibbutzunun yakınlarında meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kiryat Malachi karakolundan polis memurları ve trafik kazası müfettişleri kazanın koşullarını inceliyor.
