İngiltere’nin ‘hasta adam’ı Kral III. Charles kanser teşhisinden sonra ilk kez görüntülendi! Sussex Dükü Harry ile yarım saat

İngiltere Kralı III. Charles, kanser teşhisinin ardından ilk kez görüntülendi. Kanser teşhisinin duyurulmasının ardından Kraliyet Ailesi tarafından dışlanan Sussex Dükü Harry Londra’ya uçarken salı günü babası Charles ve annesi Camilla ile görüştü. Kral III. Charles, oğlu ile yarım saatlik görüşmenin ardından kameralara ilk pozunu verdi.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2024, 10:39 Güncelleme 07 Şubat 2024, 11:19
İngiltere’nin ‘hasta adam’ı Kral III. Charles kanser teşhisinden sonra ilk kez görüntülendi! Sussex Dükü Harry ile yarım saat

İÇİNDEKİLER

İngiltere Kralı III. Charles, kanser teşhisinin ardından ilk kez görüntülendi. Kraliyet Ailesi'nden yapılan açıklamada Charles'ın "prostat büyümesi"nden muzdarip olduğu ve kansere yakalandığı belirtilirken New York Times ise Charles'ın "kan kanseri" olabileceğini ortaya atmıştı.

HASTA ADAM İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Hayatını kaybedeceği ya da hastalığı dolayısıyla tahttan çekilebileceği konuşulan Kral III. Charles, kanser teşhisinin ardından ilk kez görüntülendi.

HARRY KANSERİ DUYUNCA LONDRA'YA KOŞTU

Kral III. Charles'ın kanser olduğunun duyurulmasının ardından Kraliyet Ailesi tarafından dışlanan Sussex Dükü Harry, Londra'ya doğru yola çıktı.

SARAYA GÖTÜRÜLÜRKEN GÖRÜLDÜ

Kral Charles ve Kraliçe Camilla, salı günü erken saatlerde İngiltere'ye uçan oğulları Harry ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra helikopterle Sandringham'daki kraliyet malikanesine ulaştı.

Charles, pazartesi günü kanser teşhisinin açıklanmasından bu yana ilk kez Salı günü öğleden sonra Londra'daki Charence House'tan Buckingham Sarayı'na götürülürken görüldü.

HARRY İLE YARIM SAAT

Kaliforniya'dan Londra'ya uçan Sussex Dükü Harry Salı günü saat 12.20'de Londra Heathrow Havalimanı'na indi. Harry, Kral Charles ve Kraliçe Camilla ile yarım saatlik bir görüşme yaparken kardeşi Prens William ile görüşmesinin planlanmadığını bildirildi.