Kan donduran sapkınlık! LGBT terörü Almanya'da anaokullarına girdi: 'cinsel keşif odaları' kuruldu!

Küresel LGBT terörü çocukları hedef almaya devam ediyor! Almanya'da büyük bir skandala imza atıldı. Sapkınlık çocukları her geçen gün tehdit etmeye devam ederken, Almanya'daki anaokullarında "ilk cinsel deneyim" adı altında 5-6 yaşındaki çocukların karşı ya da aynı cins ile münasebet kurabileceği "odalar" kuruldu. Mide bulandıran skandala tepkiler yağarken, Kuzey Ren-Vestfalya yerel yönetimi skandal karara dur demeyeceğini açıkladı.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 23:58 Güncelleme 02 Eylül 2023, 13:18
Kan donduran sapkınlık! LGBT terörü Almanya’da anaokullarına girdi: ’cinsel keşif odaları’ kuruldu!

İÇİNDEKİLER

Toplumun ahlakını bozan küresel tehlike LGBT terörü, küçük yaştaki çocukların ergenlik dönemindeki doğal sürecini etkiliyor. Son olarak ABD'de bir erkek çocuğunun, kız çocuğuna benzemesi için ailesinin kararıyla kimyasal yollardan hadım edilen ve hormon ilaçları kullandırılan çocuğun annesine "Bazen erkek olduğumu düşünüyorum. Erkek olursam beni sevecek misin?" sorusunu sorduğu video gündeme bomba gibi düşmüştü.



ALMANYAN'DA MİDE BULANDIRAN SKANDAL
ABD'deki video büyük infiale neden olurken, Almanya'da mide bulandıran çok başka bir sapkınlık ortaya çıktı. Almanya'daki anaokullarında "ilk cinsel deneyim" adı altında 5-6 yaşındaki çocukların mastürbasyon yapabileceği, karşı ya da aynı cins ile münasebet kurabileceği "oyun odaları" kuruldu.

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde en az iki anaokulu, küçük çocukların mastürbasyon yapmak için çekilebilecekleri veya Kerpen'deki bir kreşin ifadesiyle 'kendilerini fiziksel olarak keşfedip tatmin edebilecekleri' skandal bir karar aldı. Anaokulunun yayınladığı kurallar, çocukları keşfetmek istedikleri kişileri seçmeye teşvik ediyor ve onları dikkatli bir şekilde yapmaya teşvik ederek onlara 'vücut deliklerine hiçbir nesne sokulmayacağını' söylüyor.



EBEVENYELERE MAİL GÖNDERİLDİ
Ebeveynlere gönderilen e-postada odalardaki çocukların "sevişmeye ve birbirlerini incelemeye" nasıl teşvik edileceğini detaylandıran on kural gönderildi.

Söz konusu mailde şu ifadelerin yer aldığı ortaya çıktı:

Başta okul öncesi çocuklar olmak üzere tüm çocuklar, tesiste çıplaklığın ve vücut keşfinin gerçekleşebileceği yerlerin farkındadır.

Her çocuk fiziksel ve cinsel oyunlar oynayıp oynamadığına ve kiminle oynamak istediğine kendisi karar verir.

Kızlar ve erkekler birbirlerini sadece kendileri ve diğer çocuklar için rahat olduğu kadar etkileşime geçer ve inceler.

Öte yandan skandalın bir diğer boyutu ise kreş çocuk odasının, "dikkatli bir şekilde" keşfetmek istedikleri belirli bir öğrenciyi seçmeye teşvik ettiğini vücut deliklerine nesne sokmama kuralının olduğunu açıkladı.



"KIZIMA DOKUNULMASINI İSTEMİYORUM"
Skandala ilişkin bir baba BILD'e verdiği demeçte "Kızım beş yaşında. Erkek çocuklarının ona dokunmasını istemiyorum." dedi.



ALMAN BASINI GURURLA PAYLAŞTI
Alman gazetesi Die Welt mide bulandıran olaya övgüler dizdi. Delt rezil kreşin "çocuklara çocukça cinselliği deneme özgürlüğü" sunduğunu söyleyerek "mastürbasyonun normal bir şey olduğu" konusunda ısrar ettiğini ve kurumun kendi tesislerinde cinsel tatmine izin vermenin "büyük önem taşıdığını" kaleme aldı.

Almanya'da Rheinberg kasabasında bulunan bir başka kreşin, çocukların diğer öğrencilerin bedenlerini incelemeye teşvik edildiği "doktor oyunlarını" düzenlediği de ortaya çıktı.



EYALETİN ÇOCUK BAKANLIĞI SKANDALA DUR DEMİYOR
Kuzey Ren-Vestfalya'da yerel yönetimi skandal karara dur demeyeceğini açıkladı. Mide bulandıran karar ile ilgili sorulan soruya Green Josefine Paul liderliğindeki eyaletin çocuk bakanlığı, "Çocukların cinsel davranışlarının önlenemeyeceğini" ve bu konuda hiçbir yasal düzenlemenin bulunmadığı söyleyerek kreşlere engel olmayacağını açıkladı.


ABD LGBT SAPKINLIĞINA ÇANAK TUTUYOR!
Öte yandan ABD'de LGBT sapkınlığına çanak tutan ülkelerin başında geliyor.

Buna en net kanıtlardan biri Pentagon'un resmi sosyal medya hesabından eşcinsel binbaşının fotoğrafının paylaşılması oldu. Geçtiğimiz ay yapılan söz konusu paylaşımda, "Binbaşı Rachel Jones, transseksüel bir kadın olduktan sonra teselli buldu. Depresyon ve intihar düşünceleriyle mücadele etmekten özgünlüğü kucaklamaya uzanan yolculuğu hepimize ilham veriyor." denildi.

Öte yandan ABD Senatosu tarafından onaylanan ilk transseksüel yetkili olarak tarihe geçen, Joe Biden hükümetinde Sağlık Bakanı Yardımcısı görevini yürüten Rachel Levine, gençlerle ilgili tartışma çıkaracak sözlere imza atmıştı.

CİNSİYET DEĞİŞTİRME AMELİYATINI SAVUNDU
Söz konusu kesimle ilgili yaptığı açıklamada Levine, "Daha fazla zihinsel sağlık sorunları var. Ancak transseksüel veya cinsiyet çeşitliliğinin doğasında gençleri depresyon ya da kaygıya yatkın hale getirecek hiçbir şey yok. Buna neden olan, taciz ve zorbalık." demişti.

Açıklamasında, cinsiyet değiştirme ameliyatını savunan Levine, "Bu gençleri, eyaletlerinde cinsiyet onaylama tedavisi alma yeteneklerini sınırlamamak için desteklemek ve güçlendirmek istiyoruz." şeklinde konuşmuştu.

'ABD'NİN EN ÇEŞİTLİ KABİNESİ' SÖYLEMİ İLE SAPKINLIĞI NORMALLEŞTİRME GİRİŞİMİ
Joe Biden, yönetiminin ABD tarihinin en çeşitlisi olacağı sözünü vermişti. ABD Başkanı, "Size söz veriyorum, herkesi (Asya-Amerikalı, Afro-Amerikalı, Latin, LGBTQ) temsil eden en çeşitli kabineyi göreceksiniz" demişti.

ABD'nin New York eyaletinde düzenlenen LGBT yürüyüşünde çocuklar hedef alınmıştı.

Yürüyüşte yer alan sapkınlar "Buradayız, çocuklarınız için geliyoruz" şeklinde slogan atan LGBT'liler 'sosyal terörizmin' bayrağını tutmaya devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN