1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

1 Ağustos 2022 Pazartesi günlük burç yorumları... Bugün yakın arkadaşlarınızla kurduğunuz samimiyeti, işyerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Alışkanlıklarınıza bağlı olduğunuz için dostlar konusunda seçicisiniz. 1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 1 Ağustos 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2022, 08:52 Güncelleme 01 Ağustos 2022, 09:16
1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

Ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmanız gerekir.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresiyle iletişimini yüksek seviyelerde tutabilmesidir.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Öğle saatlerinden sonra işbirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya geleceksiniz.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun başarılı çalışmalarınız çevrenizde ses getirecek.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

Çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden çok çalışıyorsunuz.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünceleri sizi etkilemeyecek. Girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Bugün karşınıza çıkacak güzel fırsatlar var.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

Geçmişinizle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi fazlasıyla çok mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de onaylıyor.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Bugün fazla sorumluluk alıyorsunuz.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok fazla cüretkar hale getiriyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor. Enerjinizi istediğiniz her konuda doğru kullanabileceksiniz.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

Yaşamın her adımında bir yerlere kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şey kazanmak istemiyorsunuz. Her olayın ardında nedenler aramanız alışkanlık oldu.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

Bugün yakın arkadaşlarınızla kurduğunuz samimiyeti, işyerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Alışkanlıklarınıza bağlı olduğunuz için dostlar konusunda seçicisiniz.