28 Eylül 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

28 Eylül 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 28 Eylül 2021 Salı için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 28 Eylül 2021 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 28 Eylül 2021, 09:03 Güncelleme 28 Eylül 2021, 09:03
28 Eylül 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Güneş – Venüs 45'liği biyomedikal alanına olan yatırımların artacağına işaret ediyor. Yeni tedavi yöntemlerini konuşan dünya, yapay zekalı uzuvlar ile tanışmak üzere olabilir. Biz ekonomiyi konuşurken dünya bir bir gelişmelerini açıklayacak.

KOÇ
Hiç bir şekilde sahte dostluklara rağbet etmiyordunuz. Kendinizde bir o kadar dürüstsünüz. Merhamet yönünüz ağır basacak.

BOĞA
Bugün bir takım kişiler sizin imkanlarınızdan faydalanmak adına çevrenizde bolca dolaşabilirler.aman dikkat edin mali kayıplar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER
Son zamanlarda birilerinin sizinle oyun oynuyor düşüncesi kalbinizi kırıyor oysa öyle birşey yok sadece siz evham ediyorsunuz.

YENGEÇ
Kendinizi başkalarına adamış gibisiniz adeta. Sizinde kendinize göre bir takım arzularınız olması gayet doğal çabalamalısınız.

ASLAN
Bir şeyleri kabullenmemek adına sürekli zihninizi yoruyorsunuz. Oysa gerçekleri kabullenerek çözümler üretebilirsiniz.

BAŞAK
Kendinizi iş konusunda öyle şartlamışsınız ki adeta siz değil başka biri olmuşsunuz. Edişe verici bir durum olmasa da özel tedbir almalısınız.

TERAZİ
Maddi olmasada manevi destek vermeniz karşınızda ki dostunuzu bir hayli memnun oluyor. Biraz şakacı ve espritüel olmanız harika.

AKREP
Hayatınızda çok önem verdiğiniz değerlerden vazgeçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla asla ağız dalaşı yaşamayın. Sizden özür dileyen kişiler olacak.

YAY
Harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız. Sürekli tetikte olmanız mutsuzluğunuzu hazırlamanız anlamına gelebilir.

OĞLAK
Mücadele ile geçen bir süreç yaşadınız ve bugün sanki öfke patlaması yaşıyorsunuz. Ruh halinize hakim olmayı başarmak zorundasınız.

KOVA
Son derece bilimsel ve adil kararlar vererek birilerine muhteşem yardımlarda bulunuyorsunuz. Özellikle mali konularda bir haylı sıkıntılı dönemdesiniz.

BALIK
Bu aralar var gücünüzle çok daha fazla ön plana çıkma arzunuz kabarıyor. Kendinizi bir hayli yenilediniz. Başınız oldukça dik geziyorsunuz.