Beşiktaş yönetimi savunmaya takviye yapmak için düğmeye bastı! Duarte, Lascelles, Riccieli...

Kara Kartal, Getafe’den Duarte, Newcastle’dan Lascelles ve Famalicao’dan Riccieli’den birini kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor... Beşiktaş, 3 yıldızdan birini transfer ederek kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2024 Güncelleme 25 Ocak 2024, 07:01
Beşiktaş yönetimi savunmaya takviye yapmak için düğmeye bastı!  Duarte, Lascelles, Riccieli...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Siyah- Beyazlılar, stoper takviyesi yapmak için önemli yıldızlarla dirsek temasında. Beşiktaş, 3 yıldızdan birini transfer etmek için tüm şartları zorluyor. Siyah-Beyazlılar, Getafe forması giyen Portekizli stoper Domingos Duarte için İspanyol kulübüne teklifini yaptı. Getafe'nin Domingos Duarte için 1.5 milyon euro'nun üzerinde bonservis talebi var. Duarte, Beşiktaş'a gelmek istiyor.

LASCELLES İLE ANLAŞTI
28 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Beşiktaş, Newcastle'da oynayan Jamaal Lascelles'le ile anlaşma sağladı. İngiliz ekibine de teklif yapan Siyah-Beyazlılar, cevap beklemeye geçti. 30 yaşındaki yıldız, Newcastle formasıyla 247 maçta 15 gol, 4 asistle oynadı. Kartal'ın bir başka hedefi ise Famalicao'da top koşturan Riccieli... Portekiz ekibinde 5. sezonunu geçiren ve takım kaptanı olan Riccieli, bugüne dek Famalicao formasıyla 137 maçta görev yaptı ve 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş, 3 yıldızdan birini transfer ederek kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN