Beşiktaş'ta gözler Stoke City maçında

İBB ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ara vermeden UEFA Avrupa Ligi'nde 14 Aralık Çarşamba günü E Grubu'nda İngiltere'nin Stoke City takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Giriş Tarihi 12 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 12 Aralık 2011, 16:34
Beşiktaş’ta gözler Stoke City maçında

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ara vermeden UEFA Avrupa Ligi'nde 14 Aralık Çarşamba günü E Grubu'nda İngiltere'nin Stoke City takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmana, tedavilerine devam edilen Quaresma ve Simao'nun katılmadığı, Mehmet Aurelio'nun ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptığı bildirildi. A2 maçında oynayacak olan oyuncular Mehmet Akyüz, Tanju Kayhan, Atınç Nukan, Onur Bayramoğlu, Muhammed Demirci ve Umut Kaya'nın antrenmanda yer almadığı, Ersan Gülüm'ün de özel program dahilinde çalışmasını sürdürdüğü ifade edildi.

Siyah-beyazlı futbolcuların, Stoke City maçının ilk antrenmanında dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdiği kaydedildi. Takım halinde koşular ile idmana başlayan futbolcuların, daha sonra kısa koşular ve istasyon çalışması yaptığı belirtildi. Son bölümde dar alan çalışması yapan Beşiktaşlı futbolcuların, antrenmanı çift kale maçla sona erdirdiği bildirildi.

Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayan oyuncuların koşu çalışması yaparak antrenmanı tamamladığı dile getirildi.

-Antrenmanda özel konuklar-

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanını Elin Elimde Spastik Engelli Çocuklar Derneği üyeleri de izledi.

Dernek üyeleri, antrenmanda siyah-beyazlı futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Öte yandan Beşiktaş, Stoke City maçı hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. İdman öncesi teknik direktör Carlos Carvalhal bir basın toplantısı düzenleyecek.