Beşiktaş kalesi emin ellerde

Kalede sorun yaşamak istemeyen Beşiktaş, Sinan Bolat için düğmeye bastı.

Giriş Tarihi 15 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 15 Haziran 2011, 09:33
Beşiktaş kalesi emin ellerde

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek için transfer harekatını aralıksız sürdüren siyah-beyazlılar, şimdi de kaliteli bir '1 numara'nın işini bitirmek üzere.. Bebe ve Sidnei gibi genç yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, şimdi de Avrupa futbol piyasasında adı sürekli ön planda olan kaleci Sinan Bolat için düğmeye bastı. Hakan Arıkan'ı, Mersin'e gönderen siyah-beyazlılar, bu operasyonun hemen ardından girişimlerini hızlandırdı.Yöneticiler, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun isteği doğrultusunda kaleci Sinan Bolat'a teklif yaptı.

İNDİRİM YAPILDI
Standard Liege'de forma giyen 23 yaşındaki Sinan Bolat için Belçika ekibi ilk olarak 5 milyon euro bonservis bedeli isterken, ardından bu rakamı 3 milyon euro'ya indirdi. Bunun üzerine siyah-beyazlı yöneticilerin, bu hafta sonunda Belçika'ya giderek yetkililerle yüz yüze görüşme kararı aldıkları öğrenildi.
Genç file bekçisinin de Beşiktaş'ın teklifine sıcak yaklaşması sayesinde, bu transferin önümüzdeki hafta başında mutlu sonla sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor