Şampiyonluk ayini

Siyah-Beyazl takımın 4 Portekizlisi Q7, Simao, Almeida ve Fernandes geçen pazar günü ayine giderek bu sezon şampiyonluk için dua etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2011 Güncelleme 29 Ocak 2011, 03:15
Şampiyonluk ayini

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın dört Portekizli ismi Quaresma, Simao, Fernandes ve Almeida geçen pazar günü Katolik Kilisesi'nde yapılan ayine katılarak bu sezon için şampiyonluk dileğinde bulundukları kaydedildi.

İNANMIŞ ÇOCUKLAR!
Ülkemize gelen yabancı futbolcuların genelde gece kulüplerinde yaptıkları alemlerle gündeme gelmesinin ardından 4 Portekizli'nin bu tavrı şaşkınlık yaratırken olaydan haberi olan yönetimin son derece memnun olduğu kaydedildi. Portekizliler'in dayanışması ve arkadaşlığının yanında takımı benimseyerek böyle bir istek için dua etmiş olmaları da yönetimi sevindirdi.

DEVAMI GELECEK
Hristiyanlığın Katolik mezhebine mensup olan 4 Portekizli, oyuncunun pazar günleri ayine gittikleri ve bu şekilde kendilerini daha iyi hissederek motivasyon sağladıkları öğrenildi.

HALA ADAYIZ
Siyah-Beyazlı takımın şampiyonluk şansını değerlendiren Quaresma, "Oyunumuz belli bir düzeye geldi. Zaman geçtikçe daha da iyi olacağız. Takım olarak yola kayıpsız devam edeceğimize inanıyoruz. Şampiyon olmamız zor ama imkansız değil. Takım olarak Sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştu.