Hesaplar alt üst

Beşiktaş'ta Ersan Gülüm'ün sezonu kapatması kadro planlarını bozdu. Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşamak istemeyen Schuster, yerli stoper istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2011 Güncelleme 28 Ocak 2011, 14:52
Hesaplar alt üst

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 yenerek kupada çeyrek finale çıktığı maçta defansın başarılı ismi Ersan Gülüm'ün sezonu kapatması teknik diretör Bernd Schuster'in planlarını bozdu. Savunmada zaten sıkıntı çeken Siyah- Beyazlılar'da Ersan'ın yokluğu defans zaafiyeti ve yabancı kontenjanı sorununu gündeme getirdi.

SIVOK GÖBEĞE GEÇECEK
Beşiktaş'ın Alman teknik adamı Schuster'in savunmanın göbeğinde İbrahim Toraman'la uyumlu bir ikili oluşturan Ersan Gülüm'ün yerine Çek savunmacı Sivok'u oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda yabancı kontenjanına takılacak olan Hilbert, Fernandes ve Ernst üçlüsünden ancak birinin ilk 11'de forma giymesi durumu ortaya çıkıyor.

YERLİ İSTEĞİ
Siyah-Beyazlılar'da yerleri garanti olan Guti, Quaresma, Simao ve Almeida'ya Sivok'un da eklenmesiyle lig ve Türkiye Kupası'nda ancak bir yabancıya daha hakkı kalacak olan Schuster'in yönetimden yerli bir stoper istediği kaydedildi. Harekete geçen Beşiktaş yönetiminin Bundesliga'da Freiburg forması giyen Ömer Toprak ve Kayserispor'lu Serdar Kesimal için bilgi toplayarak nabız yokladıkları sızan haberlerden.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!
Beşiktaş'a Adanaspor'dan kiralık olarak gelen ve milli takıma kadar yükselen Ersan Gülüm, önceki akşamki sakatlık sonrası hastanede ağladı.