Beşiktaş taraftarına müjde!

Beşiktaş’tan ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenen Bobo, takımda kalıyor.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2011, 15:34
Beşiktaş taraftarına müjde!

İÇİNDEKİLER

Hürriyet'e göre, iki sezondur Avrupa kulüplerinden teklifler alan Brezilyalı golcü, dün yöneticilerle 2 saat süren bir toplantı yaptı. Türkiye'de mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak istemediğini belirten sambacı, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile 3 yıllık yeni sözleşme için el sıkıştı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı oyuncunun takımdaki dengeleri bozmayacak şekilde mütevazi bir ücrete evet dediği belirtildi. Daha önce 1.2 milyon Euro alan Bobo'nun yeni sözleşmesindeki yıllık ücretin 1.8 milyon Euro'ya çıkarılacağı ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören'in de takımda kalmasını istediği golcü futbolcuda mutlu sona ulaşılması camiada memnuniyetle karşılandı.

Arkadaşlarına söyledi

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu olan Bobo, vatandaşı Nobre'nin aldığı ücret ile kendisine ödenen arasında fark bulunduğunu ileri sürmüş ve yönetim ile uzun süre sıkıntı yaşamıştı. Bobo dün sabah yapılan antrenmanda takım arkadaşları ile kalacağı haberini paylaşırken şunları söyledi: "Beşiktaş'ta çok zor dönemler yaşadım. Belimdeki sakatlık gerçekten sorun oldu. Ancak kimseye ihanet etmedim. Özellikle de takım arkadaşlarıma. En önemli hedeflerimden biri Avrupa Ligi'ndeki gol sayımı yükseltmek. Yeni transferler ile çok güçlü olduk. Ben de böyle bir takımın parçası olmaktan çok mutlu olacağım."