Fenerbahçe'de saatler 5'e kuruldu

Giriş Tarihi 08 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 08 Haziran 2011, 09:38
Fenerbahçe’de saatler 5’e kuruldu

İÇİNDEKİLER

A takımlar seviyesinde bu sezon daha önce bayan basketbol ile erkek ve bayan voleybolun yanı sıra futbol takımıyla zafere ulaşan Fenerbahçe, 5. şampiyonluğa çok yaklaştı.

Sarı-Lacivertli kulüp, Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile birlikte bu sezonki "5'te 5" hedefini gerçekleştirmek için adeta gün sayıyor.

Play-off finalinde Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşan ve saha avantajını iyi kullanarak Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynadığı her iki maçı da kazanan F.Bahçe Ülker, seride 2-0 öne geçmenin sevincini yaşıyor. Güçlü rakibini ilk iki maçta farklı skorlarla devirerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayan Sarı-Lacivertliler, bu branşta da mutlu sona ulaşmak istiyor. Buna karşılık G.Saray Cafe Crown ise yarın ve cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ev sahipliği yapacağı maçlara odaklandı. Toplam 4 galibiyete ulaşacak ekibin sezonu şampiyon tamamlayacağı seride 2-0 geriye düşen Sarı-Kırmızılılar, önündeki iki maçta taraftar desteğini arkasına alarak durumu eşitleme fırsatı arayacak.