"Her gün ağladım"

Black Swan filmindeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Mila Kunis, çocukluk döneminde yaşadığı kültürel travmaları İngiliz The Sun gazetesine anlattı.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 07 Mayıs 2012, 19:43
Her gün ağladım

İÇİNDEKİLER

Dini baskılar ve antisemitizm yüzünden henüz yedi yaşında ailesiyle birlikte Ukrayna'dan ABD'ye iltica eden Kunis, Los Angeles'a geldiği ilk günlerde büyük acılar çektiğini itiraf etti.

O zamanlar tek kelime bile İngilizce bilmediğini ve sadece annesiyle iletişim kurabildiğini ifade eden güzel oyuncu, "İnsanları, konuştukları dili ve kültürü anlamıyordum. Bu yüzden her gün gözyaşı döktüm" diyor. İlkokul dönemini hatırlamadığını ama sürekli üniversite okuma hayali kurduğunu belirten Kunis, ailesinin eğitimine büyük önem verdiğini ve sonunda ABD'ye uyum sağlayabildiğini söylüyor.

Yetiştirilme tarzı hakkında da konuşan oyuncu, büyükannesinin dinini saklayarak İkinci Dünya Savaşı'nda yaşanan Yahudi Soykırımı'ndan kaçtığını, o dönemde dindarlığın yasak olmasından dolayı şimdilerde ailesi tarafından dini eğitim verilerek yetiştirildiğini söyledi.