Okullarda hijyen kursu açılacak!

Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda ilköğretim okullarında görev yapan hizmetlilere yönelik hijyen kursu açıldı.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 15 Aralık 2010, 11:30
Okullarda hijyen kursu açılacak!

İÇİNDEKİLER

Ereğli Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu merkezinde yeni dönem kurslarında 26 konu başlığı altında 200'ün üzerinde kursiyer kurs almaya devam ediyor.

Yeni açılan kursların başında ise ilköğretim okullarında hizmet veren hizmetliler için açılan hijyen kursu yer alıyor. Kurslarla ilgili bilgi veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Abdurrahman Tülüce, ilköğretim okullarındaki görevlilerin hijyen kursuna gösterdikleri ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Tülüce, "Okullarımızda hijyen ayrı bir öneme sahip. Öğrencilerin eğitim aldığı kurumlarda hijyeni sağlamak için bir kurs açtık.

Açılan kursumuza katılan kursiyerlerimiz, kursu tamamladıktan sonra okullarında daha dikkatli olacaklar ve öğrencilerin sağlık açısından daha temiz ortamda eğitim almalarını sağlayacaklar." dedi.
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Abdurrahman Tülüce ayrıca kurslara katılımları için özellikle lise mezunlarını beklediklerini söyledi.