Minik Burhan ailesine kavuştu

Fatih'te annesinin pazar alışverişi yaptığı sırada bebek arabasından çalınan 9 aylık bebek Burhan Karagöz Gaziosmanpaşa'da bulundu.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 29 Eylül 2010, 23:26
Minik Burhan ailesine kavuştu

İÇİNDEKİLER

Bebeğine kavuşan Karagöz ailesinin mutluluğu yüzlerinden okundu.

Minik Burhan'ı çaldığı ve satmak için hazırlık yaptığı iddia edilen şahıslar gözaltında tutuldukları Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılırken vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Gaziosmanpaşa'dan yapılan bir ihbar üzerine Sarıgöl Mahallesi Laleli Caddesi'ne giden polis ekipleri, kaçırılan Burhan Karagöz'ü, Sebahattin O. (26) ve Kübra K.'nın (16) yanında buldu. Şahısları gözaltına alan polis ekipleri, bebeği teşhis etmek üzere Karagöz ailesini polis merkezine çağırdı.

Teşhisin ardından bebek, aileye teslim edildi. Bebek anne ve babasının bulunduğu Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Bu sırada sevincinden nereye gideceğini şaşıran ann bebeğini görünce büyük bir heyecanla yavruzsuna sarıldı. Burada basın mensuplarına konuşan Karagöz ailesi bebeklerinin bulunmasında emeği geçen, polislere, gazetcilere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Benzer suçlardan çok sayıda sabıkaları olan şüphelilerin, polis merkezinde suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Zarnlılar polis merkezinden çıkarıldıkları sırasında burada bekleyen vatandaşların saldırısına uğradı. Zanlılıarı linç etmekten polisler kurtardı.