Diriliş Ertuğrul kadrosuna 3 yeni isim katılıyor

TRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul'un 4. sezon 1. bölümü için geri sayım başlarken, yeni sezonda 3 yeni isim kadroda yer alacak.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2017, 13:15
Diriliş Ertuğrul kadrosuna 3 yeni isim katılıyor

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bölüm fragmanının ardından heyecan giderek artmıştı. ''Ertuğrul Bey ölecek mi'' soruları yanıt ararken sevilen diziyle ilgili bir gelişme daha yaşandı.

Dün akşam Diriş Ertuğrul'un 92. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu fragmanda da Ertuğrul'un ölümü kesinleşmiş gibi görünse de izleyiciler yeni bir oyunun olduğunu düşünüyor.

Yeni bölüm fragmanında diziye katılan yeni oyuncular ise heyecan yarattı. İşte 4. sezonda diziye dahil olan oyuncular;

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda izleyeceğimiz oyunculardan bir tanesi Gürbey İleri olacak.

Gürbey İleri'nin hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmezken sevilen oyuncunun diziye dahil olması heyecan yarattı.

GÜRBEY İLERİ KİMDİR?

2008 yılında "Ayakta Kal" filminde Berkin'in arkadaşı rolünde oynamıştır. Kalbim Seni Seçti isimli dizide de rol alan Gürbey İleri 2012-2013 sezonunda Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet rolünü canlandırdı.2016 dizisi olan Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide de genç bir delikanlı olan Asım rolünü canlandırmıştır.

Bir diğer isim ise Aslıhan Güner. Bu isim daha önce açıklanmıştı ancak yeni bölüm fragmanında ilk defa izleyiciler tarafından görüldü.

ASLIHAN GÜNER KİMDİR?

Aslıhan Güner 1987 İstanbul doğumludur. Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bir çok sinema ve dizilerde oynamıştır. 9 Haziran 2013 yılında dizi oyuncusu Mert Kılıç ile evlenmiştir.

Kötü bir karakteri canlandıracağı düşünülen ve yeni bölüm fragmanında ''Arkamızda Emir Sadeddin var'' sözü ile merak uyandıran isimlerden birisi.