Sultanlar yarı finalde

Rusya’yı set vermeden mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi ve Sırbistan’ın rakibi oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2017 Güncelleme 30 Eylül 2017, 01:05
Sultanlar yarı finalde

İÇİNDEKİLER

Filenin Sultanları'ndan dev zafer... Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final maçında Azerbaycan'ın Bakü kentinde dün Rusya ile karşılaşan A Milli Voleybol Takımımız, rakibini 3-0 mağlup ederek adını turnuvada yarı finale yazdırdı.

RUSYA'YI EZİP GEÇTİK
Maça etkili başlayan Filenin Sultanları başa baş geçen ilk seti 27-25 kazandı. İkinci sette müthiş bir oyun ortaya koyan ve rakibini adeta parkeden silen Milliler, seti 22-15 önde tamamladı ve durumu 2-0 yaptı. 3 seti de 25-20 kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, karşılaşmayı 3-0 galip bitirdi ve Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi.

RAKİBİMİZ SIRBİSTAN
Rusya'yı çeyrek finalde deviren Filenin Sultanları, yarı finalde Sırbistan ile karşılaşacak. Türkiye ile Sırbistan arasındaki yarı final maçı bugün TSİ 19.30'da oynanacak. A Milli Takımımız, rakibini devirerek, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda finale yükselmeye çalışacak.

EDA DÜNDAR: TEK HEDEFİMİZ FİNAL
A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Kaptanı Eda Erdem Dündar, Rusya galibiyetinin ardından, "Yarı finale çıktığımız için mutluyuz. Şimdi tek hedefimiz Sırbistan'ı yenip finale çıkmak" dedi.