4-2-3-1 dedi... 3-5-2 oynattı

“Pereira’nın sözleşmesinde ‘antrenmanları uluslararası kriterlere göre yaptırır’ maddesi var. Buna uymadığı için sözleşmeyi feshettik. Bize 4-2-3-1’e göre transfer yaptırdı. 3-5-2 oynatttı. Formasına uymadı”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2016 Güncelleme 18 Ağustos 2016, 04:34
4-2-3-1 dedi... 3-5-2 oynattı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Dick Advocaat için düzenlenen imza töreninde, Vitor Pereira'nın gönderilmesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Mosturoğlu, "Pereira'nın sözleşmesinde idmanlarla ilgili bir madde var. Ulusal şartlara uymak zorunda. Fakat buna uyulmadı. Sözleşmesinde antrenmanları ulusal ve uluslararası kriterlere göre yaptırması gerekir şeklinde bir madde var. Biz de bunun gerçekleşmediğini tespit ettik ve sözleşmesini feshettik" açıklamasını yaptı. Konunun artık FIFA'da çözüleceğini söyleyen Mosturoğlu, "Fenerbahçe uluslarası hukuk bürolarıyla çalışan bir kulüp. Aklınızda bir soru işareti veya endişe olmasın. Aramızdaki sorunu FIFA çözecek. Pereira bize bir planlama ve formasyon yaptı, transferleri de istedi. Sonra bunun dışına çıktı" açıklamasını yaptı.

2. YILDA DEVAM ETTİK AMA!
Pereira'ya güvenerek ikinci sezon da devam kararı aldıklarını hatırlatan Şekip Mosturoğlu, "Ancak kendisi sözleşmesindeki maddelere uymadı. Sonra da kimseye haber vermeden çekti gitti" ifadesini kullandı.