Gomez ikna olmak isterse ikna ederiz!

“Gomez’le Beşiktaş’la ilgili açıklama yaptıktan sonra hiçbir temasım olmadı. Gomez ikna olmak isterse ikna ederiz. Burası dünyanın en büyük kulübü.” "Eto'o için Antalyaspor'la görüşmem. Onların çok uçuk talepleri var. Eto'o Antalya'dan ayrılmak istediğini söylediği için onunla bir görüşme gerçekleştirdik."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2016 Güncelleme 09 Ağustos 2016, 01:25
Gomez ikna olmak isterse ikna ederiz!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adriano'nun imza töreninde transfer için de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sık sık gündeme gelen Gomez'le ilgili konuşan Orman, "Kendisiyle buluşmadık. Beşiktaş'la ilgili yaptığı açıklamadan sonra hiçbir şekilde temasımız olmadı. Gomez'i ikna edecek bir durumumuz yok. Gomez ikna olmak isterse ikna ederiz. Bu ülke herkes için güvenli. Gomez için güvensiz olamaz. Burası dünyanın en büyük kulübü" dedi. Orman'ın basın toplantısında yaptığı diğer açıklamalar ise şöyle:

KİMSE BİZİM ZEKAMIZ İLE ALAY ETMESİN
"Eto'o'nun transferi bizim için kapandı. Antalyaspor'un yeni ve genç bir başkanı var. Eto'o taraftarımıza da sempatik geliyor. Kendisi Ahmet Nur Çebi'ye bize gelmek istediğini söylemiş. Antalyaspor'un Eto'o için uçuk talepleri var. Beşiktaş gelsin bizimle konuşsun diyor. Ne konuşacağım. Eto'o'ya karşılık Kerim Frei'yi vereceğimiz söyleniyor. Bizim zekamız ile alay etmesinler."

SOSA ŞARTLARI YERİNE GETİRMEK ZORUNDA
"Sosa için üç ihtimal var. İlk ihtimal Sosa gelecek takımdan ve hocasından özür dileyecek. Bu takımın oyuncusu olduğunu bilecek. İkinci ihtimal kendisini isteyen kulüp varsa parayı getirecek. Üçüncü ihtimal ise A2 takımıyla çalışması. Burası Beşiktaş. Ben kimsenin Beşiktaş'ı ayak altına almasına izin vermem. Gitmek istiyorsa şartları yerine getirecek. Biz aklını başına alıp kalmasından yanayız."

BENTEKE'NİN TRANSFER EDİLMESİ ÇOK ZOR
"Benteke çok iyi bir oyuncu. Takımımızda olmasını ister miyiz isteriz ama kolay gözükmüyor. Liverpool Benteke için çok yüksek bir bedel ödedi. Bu nedenle bizim için zor bir transfer. Benteke'nin yanı sıra alternatif listemiz de var. Çalışmalar devam ediyor. Balotelli ise sorunlu bir oyuncu. Bu nedenle onu transfer etmek istemiyoruz."

BÜTÇEMİZİN DIŞINA ASLA ÇIKMAYACAĞIZ
"Bizim bir çizgimiz var. Bunu takip ediyoruz. Şımarmayacağız ve çok masraflı işler yapmayacağız. Eksik bölgelerimiz belli ve oraya takviyeler yapacağız. Daha transfer sezonunun kapanmasına 22 günden fazla var. Biz asla ve asla transfer bütçemizin dışına çıkmayı düşünmüyoruz."