Spor hattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2013 Güncelleme 23 Ocak 2013, 01:42
Spor hattı

İÇİNDEKİLER

Novak Djokovic yarı finalde!
Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finalde Novak Djokovic, Tomas Berdych'i 3-1 ile geçerek yarı finale yükseldi. Djokovic yarı finalde, 4 numaralı seribaşı İspanyol Ferrer ile karşılaşacak.

FERDİNAND BURSA'YA YAKIN
Bursaspor, Queens Park Rangers'in oyuncusu Anton Julian Ferdinand için girişimlerini hızlandırdı. Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, görüşmelerin olumlu sürdüğünü belirterek ''Ferdinand'ın transferi konusunda önemli mesafe aldık'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR'DA BERKAY AYRILDI
Kayserispor, 23 yaşındaki Berkay Dabanlı'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Geçen sezon başında Almanya'nın Bayern Leverkusen takımından Kayserispor'a transfer olan Berkay, 15 maçta forma giydi.

PINAR KARŞIYAKA VENTSPİLS'İ YIKTI
FIBA Euro Challenge Cup'taki temsilcimiz Pınar Karşıyaka deplasmanda karşılaştığı BK Ventspils'i 86-81 mağlup etti. Kupadaki bir diğer temsilcimiz Tofaş ise deplasmanda Norrköping'e 84-82 yenildi.

PİQUE&SHAKİRA MURADINA ERDİ
Barcelona'nın ünlü yıldızı Gerard Pique dün gece baba oldu. 25 yaşındaki futbolcunun kendisinden 10 yaş büyük sevgilisi Shakira dün gece geç saatlerde doğum yaptı. İkili doğan çocuklarına Milan ismini koydu.