Ve Alex gitti!

Fenerbahçe'den ayrılan Alex de Souza ve ailesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket eden özel uçakla Brezilya gitti.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2012, 22:40
Ve Alex gitti!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, İstanbul'dan ayrılmadan önce havalimanında yaptığı basın açıklamasında Türkçe olarak, "Her şey için çok teşekkürler, sizi çok seviyoruz." dedi. Konuşurken duygulanan Alex'e havalimanında yüzlerce taraftar grubu da destek verdi.

Fenerbahçe'den ayrılan Alex de Souza Beykoz'daki evine veda etti. Alex, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Fenerbahçelileri selamladı. Oldukça üzgün olduğu görülen Alex'in evden ayrılması sırasında ağlama sesleri yükseldi.



Alex, memleketi Brezilya'ya gitmek üzere Acarkent'te yaşadığı evden ayrıldı. Yanında eşi ve çocuğu bulunan Alex'e tercümanı da eşlik etti. Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı Alex'e sevgi gösterilerinde bulundu. Ünlü futbolcu da onları el sallayarak selamladı. Ailesi ile evden ayrılırken, Alex'in çok üzgün olduğu gözlendi. Bir kişiye sarılarak vedalaşan Alex'in ayrılmasının ardından, taraftarlar arasında ağlama sesleri yükseldi.

Alex de Souza ve ailesi, Sabiha Gökçen Havaalanına ulaştı. Brezilyalı futbolcuyu, Fenerbahçeli taraftarlar çoşkuyla karşıladı.

Saat 19.32'de Sabiha Gökçen'de açıklama yapan Alex "Aslında çok fazla söylenecek söz yok. Son 8 sene ve bu 2 hafta için teşekkür ediyorum yürekten. Son yazdığım mesajda da, ben ailem %100 Brezilyalı doğduk, ileride vefat edeceğiz %50 Türk ve %50 Brezilyalı ölceğiz" dedi. Ardından Türkçe konuşan Alex "Herşey için teşekkürler, sizi çok seviyorum" açıklamasında bulundu.