İşte Süper Kupa'nın golleri

19'da Umut'la öne geçen Aslan'a 45'te Alex yanıt verdi 58'de Umut yine sahne aldı ama Kuyt skoru 2-2 yaptı. Son sözü 90'da penaltıdan Selçuk söyledi.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2012, 10:14
İşte Süper Kupa’nın golleri

İÇİNDEKİLER

imbom kaldığı yerden devam!.. 3 ay önce Fenerbahçe'yi geride bırakıp Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray dün de ezeli rakibini Süper Kupa maçında 3-2 yenerek birkez daha zafere uzandı.

UMUT SAHNEYE ÇIKTI
Erzurum'da oynanan ve çok gergin bir ortamda geçen maç pozisyonla başladı. 9. dakikada Bekir'in hatasında Umut Bulut bomboş pozisyonda auta vurdu. 12. dakikada Fenerbahçe'de Volkan sakatlanarak oyun dışı kaldı. Milli kalecinin yerine giren Mert'in büyük hatasında Umut Bulut'un golüyle Galatasaray 19. dakikada öne geçti. İlk yarının sonunda Alex'in serbest vuruşu Engin'in sırtına çarptı ve skora denge geldi: 1-1.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


ENGİN YİNE ÇILDIRDI VE KIZARDI!
58. dakikada Umut birkez daha sahneye çıktı ve Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi. Fakat sadece 8 dakika sonra Kuyt'ın kafa golüyle Fenerbahçe yeniden eşitliği yakaladı. Cüneyt Çakır'a itiraz eden Engin kırmızı kart görünce Cimbom 10 kişi kaldı.

SELÇUK'TAN SON NOKTA
Fakat üstün futbolunu sürdüren Galatasaray 90. dakikada Umut'un düşürülmesiyle penaltı pazandı. Topun gerisine geçen Selçuk İnan, Sarı- Kırmızılılar'a kupayı getirdi.

SEViNMEK ONLARIN HAKKI
Mayıs ayında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tarihinin en anlamlı şampiyonluk kupalarından birisini kaldıran Galatasaray dün de F.Bahçe önünde Süper Kupa'yı müzesine götürdü. Sarı-Kırmızılılar'ın coşkusu görülmeye değerdi.

UMUT'TAN MÜTHİŞ GALA
Toulouse'tan 1 yıllığına kiralanan Umut Bulut, Sarı- Kırmızılı formayla çıktığı ilk resmi maça damgasını vurdu. İki şık gol atıp bir de penaltı yaptıran yıldız futbolcu, mücadelesiyle de herkesi hayran bıraktı.