Kazanmaya ihtiyacımız vardı!

Spor Toto Süper Ligi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yenen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, İstanbul ekibinden daha fazla kazanmaya ihtiyaçları olduğu için maçtan galip geldiklerini belirtti.

Giriş Tarihi 18 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 18 Mart 2012, 19:23
Kazanmaya ihtiyacımız vardı!

İÇİNDEKİLER

Sağlam, maç sonu düzenlenen basın toplantısında iyi ve topun değerini bilen bir rakibe karşı mücadele ettiklerini kaydetti.

Geçen hafta Manisaspor'un daha fazla kazanmaya ihtiyacı varken bu hafta da kendilerinin kazanmaya daha çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Sağlam, "Ligin son haftalarına girilirken üst üste gelen maçlar nedeniyle futbolcuları konsantre etmek kolay olmuyor. Bana göre İstanbul B.B sıkıntısı bu gün bu idi. Biz daha fazla istedik. Kazandık. Önümüzde 3 müsabaka daha var. Oyuncularımızla yola çıkarken hedefimiz maç başı 1,30 puan almaktı. Şu anda 42'deyiz. Bundan sonraki hedefimiz 3 maçta iyi puanlar alarak planladığımız üzerinde bir puana çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin ilk 8 hedeflerinin devem edip etmediğini sorması üzerine Sağlam, "Bu hafta maçlardan alınacak sonuçları önemli. Bundan sonra ne olur bilemiyorum. Futbolcularım bundan sonraki maçları kazanarak 43-44 puan alırsa başarılılar. Bundan sonrasına çıkarsa başarıyı daha fazla hak ederler." cevabını verdi.

Kaleci İbrahim Sehiç ise takımın bir hedefi olduğunu bunu gerçekleştirdikleri ve seneye yine Süper Lig'de mücadele edecekleri için mutlu olduklarını söyledi. Mustafa Keçeli maçın zor bir maç olduğunu söyledi. Ne kadar kendilerini iyi hissetselerde aşağı ile bir bağlantılarının bulunduğunu ifade eden Keçeli, "Ama şimdi tamamen bitti bu. Önümüzdeki 3 maçı en iyi şekilde bitirip sezonu tamamlamak istiyoruz." dedi.