Spahija: "Mucize yarattık"

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Neven Sphaija, Galatasaray Medical Park'ı 80 - 79 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın son 5 dakikasında yarattıkları mucize ile kazandıklarını söyledi.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 31 Aralık 2011, 00:10
Spahija: Mucize yarattık

İÇİNDEKİLER

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynana karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Neven Spahija, takımını tebrik ederek, "Bizim için önemliydi. Galatasaray Medical Park bizden çok daha iyi basketbol oynadı. Ama sadece maçın %80-90'ı gibi. Son beş dakikadaki performansımız ile mucize yarattık ve kazanmayı başardık." diye konuştu.

Spahija, bu sezon başarılı olmak istiyorlarsa bu akşamdan daha iyi oynamaları gerektiğini de belirterek, "Galatasaray Medical Park çok başarılı ve güçlü bir takım. İyi kadrosu var. Çok iyi çalışmazsanız onları ne zaman ne şekilde durduracağınızı bilemezsiniz. Oktay Mahmuti'yi tebrik ediyorum. Euroleague'de başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Sarı - lacivertli basketbolcu Curtis Jerrels ise çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, takım arkadaşları Engin ve Tomas'ın katkılarının yanı sıra maçı, savunmalarıyla kazandıklarını ifade etti.