Karabükspor'da şok istifa!

Giriş Tarihi 05 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 05 Kasım 2011, 23:09
Karabükspor’da şok istifa!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon başarısız maçlar çıkaran Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktörü Yücel İldiz görevinden istifa etti. İldiz, sahalarında aldıkları Eskişehirspor yenilgisi ve taraftarın tepkisi sonrası görevi bıraktığını açıkladı. İldiz 3 sezondur Karabükspor'u çalıştırıyordu ve Karadeniz ekibini Bank Asya 1. Lig'den Süper Lig'e taşımıştı.

2009-10 sezonunda Yücel İldiz yönetiminde Süper Lig'e yüselen ve geçen sezon başarılı bir sene geçiren Karabükspor'da işler bu sene kötü gidiyor. Karadeniz ekibi bu sezon 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyet ile 8 puan alabildi. Karabükspor geçen sezon ilk 8 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ile 14 puan toplamıştı.

Eskişehirspor yenilgisi sonrası istifa eden İldiz, maç sonrası yaptığı açıklamada "3 yıldır buradayım, başkanla bu maç sonunda konuşur, bir durum değerlendirmesi yaparız" demişti.

İldiz, "Özellikle ilk yarı oynadığımız negatif futbol bize pahalıya patladı. İkinci yarıda oyunu çevirme adına her şeyi yaptık ama olmadı. Şansızlıkta özellikle ikinci uyarı bizden yanaydı. Ligde bir türlü istikrarlı bir çizgiyi yakalayamıyoruz, 3 yıldır buradayım, başkanla bu maç sonunda konuşur, bir durum değerlendirmesi yaparız. Bunun bir çaresine bakmak lazım. Çok pozisyon vardı ama olmadı. Mutlaka bir durum değerlendirmesi yapacağız. Taraftar her zaman alkışında ve tepkisinde haklıdır" diye konuşmuştu.

LİGTV