Rüştü 4 hafta yok

Giriş Tarihi 16 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2011, 19:17
Rüştü 4 hafta yok

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında kendi sahasında Kayserispor'a 2 - 0 yenilerek büyük bir yara alan Beşiktaş 2 oyuncusunu da kaybetti.

Siyah - beyazlı kulübün Doktoru Devrim Urgun, sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili yaptığı açıklamada kaleci Rüştü'nün 4 hafta oynayamayacağı İbrahim Toraman'ın ise ameliyat olacağını söyledi.

Kulüp Doktoru Devrim Urgun, dün akşam oynanan Kayserispor maçında sakatlanan kaleci Rüştü Reçber ile kaptan İbrahim Toraman'ın durum ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Dün akşam oynadığımız Kayserispor maçında sakatlanarak 2.yarıda oyundan çıkan tecrübeli kalecimiz Rüştü Reçber'in, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde çekilen MR sonrasında sol diz ön çapraz bağında korkulduğu gibi yırtık olmadığı, fakat aşırı zorlanma ve ödem bulgusu olduğu gözlendi.Tecrübeli oyuncumuzun tedavisine hemen başlandı. Rüştü'nün tedavisi 4 hafta sürecek."

Urgun, takım kaptanı İbrahim Toraman'ın durumu ile ilgili olarak da, "İbrahim yarın sabah Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ameliyat olacak." dedi.

Kayserispor maçında burnu kırılan kaptan İbrahim Toraman, maçın son 10 dakikasında oyundan çıkmıştı.