Fener'de devre arası operasyon

Fener, Ankaragücü mağlubiyeti nedeniyle devre arası kadroda operasyon yapmak için düğmeye bastı. İşte gidecekler...

Giriş Tarihi 11 Kasım 2010, 00:00 Güncelleme 11 Kasım 2010, 11:22
Fener’de devre arası operasyon

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, farklı Ankaragücü mağlubiyeti nedeniyle devre arası kadroda operasyon yapmak için düğmeye bastı. Bilica, Andre Santos ve Cristian'la yollar ayrılıyor, Gökhan Ünal'dan da kendisine kulüp bulması istenecek...

Fenerbahçe'de topun ağzındaki yıldız oyuncular, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü maçında kredilerini tamamen tüketti. Sarı-lacivertli takımda, başkentte alınan farklı mağlubiyetin ardından devre arası operasyon yapılması için düğmeye basıldı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda; Fabio Bilica, Andre Santos ve Cristian Baroni ile kesin olarak yolları ayırma kararı alan yönetimin, istenilen performansı gösteremeyen Gökhan Ünal'dan da devre arasında kendisine takım bulmasını isteyeceği öğrenildi. Gözden düşen Gökhan Ünal bir talip çıkmazsa, sezon sonuna kadar kadroda yer alacak.

Ankara'ya gitmeyen ve kupa maçını TV'den izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın farklı yenilgiye çok sert tepki gösterdiği ve bazı oyuncular hakkındaki kararını netleştirdiği ifade edilirken, gönderilecek oyuncuların yerine transfer çalışması başlatılması talimatını verdiği ifade edildi.

Milliyet'in haberine göre, Kocaman'ın raporuyla stoper, ön libero ve santrfor bölgelerine üç yabancı futbolcu transferi yapmayı planlayan yönetimin, Güiza'dan da umudunu kestiği bildirildi. Türk olması koşuluyla Caner'e alternatif olacak sol bek arayışlarının da başladığı belirtildi.