Alex’e teklifi G.Saray mı yaptı?

Alex'in doğum yeri olan Curitiba, Parana Eyaleti'nin başkenti. Eyaletin en önemli gazetesi Gazeta Do Povo ilginç bir iddia...

Giriş Tarihi 29 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 29 Eylül 2010, 14:24
Alex’e teklifi G.Saray mı yaptı?

İÇİNDEKİLER

Alex'in doğum yeri olan Curitiba, Parana Eyaleti'nin başkenti. Eyaletin en önemli gazetesi Gazeta Do Povo ilginç bir iddia ortaya attı. Bahia Noticias sitesi tarafından alıntı yapılarak verilen haber şöyle:

Alex, tarihi işaretledi
F.Bahçe formasıyla 139 gol atan (Alex'in resmi sitesine göre sambacı F.Bahçe formasıyla 126 gol attı) Alex, şu anda F.Bahçe'nin çalıştıran hocası Aykut Kocaman'ın 140 gollük rekoruna çok yaklaştı. Alex'in hedefi, Kocaman'ın bu rekorunu kırıp F.Bahçe tarihine geçmek. Palmeiras ise Alex'e geri istiyor. 2011 yazında sözleşmesi bitecek olan Alex, yuvasına dönmek istiyor. Fakat Türkiye'de F.Bahçe'nin en önemli rakiplerinden birisi Alex'e sürpriz bir teklif yaptı. Alex, yakın çevresine bu teklifi değerlendirdiğini de söylemiş!

İşte Alex ailesi
Alex'in yeni doğan oğlu Felipe ile kızları Maria Eduarda ve Antonia. Alex, sitesinde oğlu, kızları Maria ve Anotnia'dan sonra tribünde kendisini destekleyecek bir erkeğin olduğunu söyledi.. F.Bahçe'nin en küçük taraftarı Felipe'nin çok yakında tribündeki yerini alacağını söyledi.