Kulübe yolu gözüktü

Aykut Kocaman’ın sürekli performansını eleştirdiği Alex’i, Kasımpaşa maçında Stoch’a yer açabilmek için yedek bırakacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 26 Eylül 2010, 10:33
Kulübe yolu gözüktü

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de bu sezona damga vuran Teknik Direktör Aykut Kocaman ile kaptan Alex de Souza arasındaki polemik, Kasımpaşa maçı ile birlikte yeni bir boyut kazanacak.

Kocaman, geçen hafta Beşiktaş derbisinde eşi hastanede ameliyat geçirirken forma giyen ve başarısız olan Brezilyalı yıldızı, Stoch'a takımda yer açmak için yedeğe çekme kararı aldı. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'nin hazırlık kampına geç katıldığı için Kocaman'ın, "Bu takımın kaptanı olarak burada bulunmasını isterdim" sitemiyle karşılaşan Alex, bu sezon da birçok kez hocasının imalı sözleri ile karşı karşıya kalmıştı. İkili arasında son dönemlerde ciddi bir görüş ayrılığı ve uzaklaşma yaşanırken, Aykut Kocaman'ın kesinlikle geri adım atmayacağı ve performansından memnun kalmadığı kaptanını Kasımpaşa maçında yanında oturtacağı öğrenildi.

Beşiktaş derbisinde görev almayan Stoch'u yeniden takıma koyacak olan Kocaman, Dia, Niang, Lugano, Bilica ya da Yobo'ya forma vereceği için, kalan bir kişilik yabancı hakkını da Emre'nin durumuna göre değerlendirecek. Yeni düzelen Emre'nin sahaya çıkamaması halinde Cristian görev yapacak. Görev alırsa sol bekte Santos forma giyecek.