Kocaman'ın Falcao harekatı
Portekiz basını, transfere hız veren sarı-lacivertlilerin, 40 maçta 34 gol atan Kolombiyalı futbolcu için temaslara başladığını iddia etti
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
TEKLİFE BAĞLI
Teknik direktör sorununu Aykut Kocaman'la çözdükten sonra transfer çalışmalarına hız veren F. Bahçe'nin, Porto'lu golcü Falcao'nun peşine düştüğü idda edildi. Abola.pt sitesi Kolombiyalı golcü için F. Bahçe'nin nabız yokladığını ve 30 milyon euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü.
MÜTHİŞ İSTATİSTİK
Haberde idari menajer Hasan Çetinkaya'nın "Falcao'nun iyi bir hücum oyuncusu olduğunu biliyorum. Ancak şu anda konuşmak doğru değil" sözlerine de yer verildi. Porto ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olan 24 yaşındaki futbolcu geçen sezon 40 maçta 34 gol atarak müthiş bir istatistik tutturmuştu.
Teknik direktör sorununu Aykut Kocaman'la çözdükten sonra
MÜTHİŞ İSTATİSTİK
Haberde idari menajer Hasan Çetinkaya'nın "Falcao'nun iyi bir hücum