Sabri'nin yerine yıldız isim

Geçen sezonun en iyi isimlerinden biri olan Sabri’nin yerine geleceği ileri sürülen oyuncu...

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Sabri'nin yerine yıldız isim
Vatan'a göre Frank Rijkaard, Ayhan Akman ve Servet Çetin'in ardından şimdi de Sabri Sarıoğlu'nun sırtından formayı almaya hazırlanıyor. Hollandalı çalıştırıcı geçen sezon Süper Lig'de Ayhan'ı 19, teknik kapasitesinden memnun olmadığı Servet'i de 24 maçta oynatmıştı. İki futbolcu da 2. yarıda yedek kulübesinde tanınır hale gelmişlerdi.

Ve Rijkaard yeni sezon için gözünü sağ beke, yani Sabri'ye dikti. Geçen yılın en iyilerinden biri olan 26 yaşındaki oyuncunun mevkisine transfer isteyen Hollandalı hoca, Juventus'lu Zdenek Grygera'yı işaret etti.

JUVE BIRAKIYOR

Aynı zamanda stoper de oynayabilen Grygera'yı İtalyan kulübü serbest bırakacak. Rijkaard'ın ısrarla istediği bu futbolcunun transferi için görüşmeleri yöneten isim ise transferde iş bitirme kabiliyetiyle ön plana çıkan başkan yardımcısı Haldun Üstünel.


Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler