Müslüman yıldız Fener'e "olur" dedi

Fenerbahçe’nin yeni hedefi Marat Izmailov... Portekiz’in A Bola gazetesi Sporting Lizbon’da forma giyen Tatar asıllı Rus futbolcu için Lokomotiv Moskova’nın devreye girdiğini yazdı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Müslüman yıldız Fener'e "olur" dedi
Lokomotiv'in sert şutlarıyla tanınan Izmailov için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. Bu arada Rus Rio Novosti gazetesi ise Lokomotiv dışında Türk ekibi F.Bahçe'nin de Izmailov için devrede olduğunu belirtti. Müslüman olan Izmailov'un Rusya'ya dönme yerine hayallerinin şehri İstanbul'da oynamak istediği Türkiye'de birçok uzak akrabasının bulunduğu bildirildi.

Kendisi gibi Tatar olan ve şu anda İsrail liginde oynayan akıl hocası Ruslan Nigmatulin'in de Izmailov'a Türkiye'ye gitmesi konusunda telkinde bulunduğu iddia edildi. Bu arada Tatar asıllı olduğu için Orta Asya'daki Türk oyuncuların Türkiye'de Türk statüsünde oynayabildiklerinin bu yüzden de F.Bahçe'nin Izmailov'a daha sıcak baktığının altı çizildi.

"ASLAN BOMBAYI PATLATIYOR" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LİG'İN GURBETÇİ FUTBOLCULARI


SÜPER LİG'DE GELENLER-GİDENLER

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

FENERBAHÇE'NİN EFSANE FUTBOLCULARI

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler