Luca Toni ne 'evet' ne de 'hayır' dedi

Bayern Münih ile yollarını ayırmaya hazırlanan ünlü golcü, İtalya'nın Tuttosport gazetesine yaptığı açıklamada, "F.Bahçe ve West Ham'a transferim konusunda haberler çıkıyor. Fakat şu an bu konu hakkında konuşmam" dedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Luca Toni ne 'evet' ne de 'hayır' dedi
'Hayır' diyemiyor

Bayern Münih'in golcüsü Luca Toni, Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili, "Şu an bir şey söyleyemem" diyerek açık kapı bıraktı. Adı Fenerbahçe ile anılan Alman kulübü Bayern Münih'in forveti Luca Toni, transferi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. ,

İŞTE EN İYİ 8 TÜRK FUTBOLCU!

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ!!!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ YABANCILARI!


Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili konuşan dev golcü, "Şu anda bir şey söyleyemeyeceğim. Sorunlarım var ve onları çözmek zorundayım. Zaman ne gösterir bilemem" dedi. Bayern Münih'te mutsuz olduğunu açıklayan Toni'nin, devre arasında Alman kulübünden ayrılacağı belirtilmişti.

Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal ise "Transfer konusunu Toni'ye sormalısınız. Daha önce başka bir kulüp bulmak istediğini açıklamıştı. Artık karar vermeli " diye konuştu.


EN İYİ KALECİLER Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler