Aslan'a 2 bomba Babel&Emana

Babel ve R.Betis'li Emana için düğmeye bastı Hollandalı hocanın isteği üzerine yönetim Liverpool'lu Babel ve R.Betis'li Emana için düğmeye bastı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2009 Güncelleme 08 Haziran 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yeni hocası Rijkaard, Sarı- Kırmızılı yönetime ilk planda alınması gereken iki oyuncunun ismini verdi. Hollanda'da Galatasaray'ın maç kasetlerini izleyen tecrübeli çalıştırıcı Liverpool'da forma giyen vatandaşı Ryan Babel'le birlikte Real Betis'te oynayan 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Emana'nın alınmasını istedi. İngiliz kulübü 2 sezon önce Ajax'tan 11 milyon euroya aldığı Babel için 10 milyon euro bonservis bedeli istedi.

ÜSTÜNEL MBOKANI İÇİN GİDİYOR
G.Saray Yönetimi'nin rakamı çok bulduğu ancak Liverpool'a Benitez'in çok istediği Mehmet Topal'la birlikte 5 milyon euro teklif etmeyi düşündükleri öğrenildi. Emena için de Real Betis'in 4 milyon Euro'dan kapı açtığı belirlendi. Bu arada yöneticilerden Haldun Üstünel bugün Belçika'ya giderek S.Liege'de oynayan Mbokani için kulübüyle pazarlık yapacak. 24 yaşındaki oyuncuya Rijkaard da onay verdi.

BU SEZON 4 GOL ATTI

Liverpool'lu Ryan Babel bu sezon 4 gol kaydederken verimli olamad. Hollandal futbolcu oynadğ 36 maçn 9'unda ilk 11'de yer ald. 23 yaşndaki golcü özellikle hava hakimiyeti yüksek bir oyuncu olarak biliniyor. Babel, Liverpool'a Hollanda ekibi Ajax'tan geldi.