Buse sultan

Fatih Terim'in küçük kızı Buse, Sait Halim Paşa Yalısı'nda dillere destan bir kına gecesi yaptı. Annesi Fulya Terim'in organize etiği davet, 5 yıldızlı düğünleri bile gölgede bıraktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2014 Güncelleme 11 Mayıs 2014, 01:32
Buse sultan

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, önceki gün dillere destan bir kına gecesi yaptı. Futbolcu Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı ile evlilik için gün sayan Buse, kına gecesinde sultanlar gibiydi. Fulya Terim'in sahibi olduğu 'Terim Events' tarafından organizasyonu yapılan gece, Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşti. A'dan Z'ye her şeyin ultra lüks düşünüldüğü davette Hint konsepti uygulandı. Konuklar kına gecesine Hint dekoru ve atmosferine uygun kıyafetler seçti.

NİŞAN BÖYLEYSE
200'den fazla davetlinin katıldığı gecede, mandalalar ile süslenen giriş yolu dikkat çekti. Gecede sahne alan Ayta Sözeri, dans ekibi ve DJ Dodo'nun eşsiz performansı konukları coşturdu. Bekarlığa veda partisi yapan damat Volkan Bahçekapılı ise kına partisine katılarak aşkına sürpriz yaptı. 5 yıldızlı kına gecesiyle herkesi şaşırtan Buse Terim'in 16 Mayıs'ta Shangri-La Bosphorus'ta yapacağı düğünü ise şimdiden merak konusu oldu.

SİNEM'DEN MİNİ ŞOV
Kına gecesinin en gözde ismi Sinem Kobal oldu. Giydiği derin göğüs dekolteli açık renk mini elbisesiyle göz kamaştıran Kobal, çıkışta eline yakılan kınayı göstererek poz verdi.

DAMAT HAVAYA
Arnavutköy Eftelya Balık'ta bekarlığa veda gecesi düzenleyen Volkan Bahçekapılı'yı mekan çıkışı dostları havaya attı.
Daha sonra konvoy yapan Bahçekapılı ve arkadaşları kına gecesine gitti. Müstakbel damat gece sonunda bitkin görünüyordu.

RENKLi POZLAR
Derya Şensoy ve Burcu Esmersoy, gecenin en renkli isimlerindendi. Kına gecesinde bol bol fotoğraf çekilip takipçileriyle paylaşan ikiliden Derya Şensoy, "Harika bir geceydi. İnşallah darısı benim de başıma dedi.

HALiL ÇiLiNGiR