Baş'ı dertte

Özge Ulusoy'un sevgilisi Hakan Baş'a rahat yok! Önceki akşam ünlü modelin iki eski aşkıyla birden pişti olan Baş'ın eğlencesi kabusa dönüştü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2013 Güncelleme 11 Ekim 2013, 00:57
Baş’ı dertte

İÇİNDEKİLER

Güzelliğiyle olduğu kadar hızlı aşk hayatıyla da sık sık gündem olan Özge Ulusoy, yeni sevgilisi Hakan Baş'a kabus dolu bir gece yaşattı! Ünlü model ve işadamı, W Hotel'deki bir partiye katıldı. Gecenin ilk dakikalarında son derece keyifli olan Hakan Baş'ın keyfi kısa sürdü. Ulusoy'un bir dönem ilişki yaşadığı Hacı Sabancı, yeni sevgilisiyle Baş'ın tam karşısında eğleniyordu. İşadamı, Sabancı'dan rahatsız olunca mekan içerisinde yer değiştirdi.

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI
Özge Ulusoy'u alıp mekanın arka tarafına doğru giden Hakan Baş; burada ikinci bir şokla karşılaştı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulan Baş'ın karşısında bu sefer de Ulusoy'un eski eşi Ferruh Taşdemir belirdi. Gerilmeye başlayan Hakan Baş; çareyi mekanda terk etmekte buldu. Sevgilisini elinden tuttuğu gibi W Hotel'den ayrılan ünlü işadamının gerginliği; yüzünden okunuyordu. Ferruh Taşdemir de gergin bir şekilde Ulusoy ve Baş'ın ardından mekandan ayrıldı. W Hotel'i en son terk eden Hacı Sabancı'nın ise dünya umrunda değildi...

GECENiN EN GERGiNi
Sevgilisinin eski aşklarıyla yüz yüze gelen Hakan Baş, kuşkusuz gecenin en gergin ismiydi. Ünlü işadamı, piştiden bunalınca Özge Ulusoy'u elinden tuttuğu gibi mekandan kaçtı!


UFUK ÖZCAN