Sert Kaya!

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar'dan olan 16 yaşındaki kızı Zehra'nın basına yansıyan kavgası için çok ağır konuştu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2013 Güncelleme 18 Mart 2013, 02:11
Sert Kaya!

İÇİNDEKİLER

Birkaç hafta önce sevgilisiyle sarmaş dolaş yakalanan Zehra Çilingiroğlu, önceki günlerde ise kavga haberiyle gündeme gelmişti. Etiler'deki GQ isimli barda eski erkek arkadaşının yeni sevgilisine içerisinde kaynar çay olan bir demlik fırlatan 16 yaşındaki Zehra, olay yarattı. Zehra Çilingiroğlu'nun mekanın kamerasına yansıyan bu kavgası da bir gazeteye manşet olunca baba Kaya Çilingiroğlu çılgına döndü.

TWİTTER'DA ŞOK SÖZLER
Ünlü işadamı; eski eşi Hülya Avşar'dan olan kızı Zehra'nın bu hallerini gazetelerde görünce birkaç gündür koruduğu suskunluğunu sert bir şekilde bozdu. Ünlü işadamı, sosyal paylaşım sitesi twitter'da şu sözleri sarf etti: "Nusret'te arabam soyuldu, GQ Bar'dan müşteri görüntüleri gazetelerde. Bu nasıl işletmecilik D.Ream? Ferit Şahenk, senin de kızın var. Dikkat et; lokantacılık ince iştir, bankacılığa benzemez. İnsanlarda utanma kalmamış her pisliği örtüyor bunlar. Benim bildiğim 18 yaşından ufak çocuklar, velisi olmadan içki ruhsatı olan yere giremez."

FARKLI GÖRÜŞLER
Kaya Çilingiroğlu'nın twitter'da yaptığı sert çıkışı üzerine sosyal paylaşım sitesi karıştı. Kimileri ünlü işadamını haklı bulurken; kimileri ise Çilingiroğlu için şunları yazdı: "Kaya Bey, böyle bir olaydan sonra mekanı suçlayacağına önce 16 yaşındaki kızına gereken tepkiyi versin."

AVŞAR'DAN ULTİMATOM!
Son dönemde adı kavga ve aşk haberleriyle gündemden düşmeyen 16 yaşındaki Zehra Çilingiroğlu'na annesi Hülya Avşar'dan da bir dizi yasaklar geldi.
Güzel şarkıcı, kızına twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini bir süreliğine yasakladı. Hülya Avşar, ders notlarında da düşüş olan Zehra'ya özel öğretmen tuttu. Annesinin yasaklarına göre genç kız, uzun bir sürede tek başına gezmeyecek.