Kırmızı noktalı oyun

'Canlı Yayın' isimli tiyatro oyununda Yeliz Şar ile Sefa Zengin'in görüntüleri porno bir film gibiydi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2012 Güncelleme 26 Ocak 2012, 02:15
Kırmızı noktalı oyun

İÇİNDEKİLER

Tiyatroda Hande Ataizi ile başlayan modaya uyan uyana... Geçtiğimiz günlerde tiyatro sahnesindeki striptiz şovuyla dikkat çeken Nilperi Şahinkaya'dan sonra şimdi de Yeliz Şar cesur görüntüler sergiledi. "Canlı Yayın" adlı tiyatro oyununun Profilo AVM'deki galasına giden seyirci, Şar ile Sefa Zengin'in rolleriyle şaşkına döndü.

'30 KEZ ÖPÜŞTÜK!'
Sahnede dakikalarca rol arkadaşıyla öpüşen güzel oyuncu, seksiliğiyle yürek hoplattı. Külotlu çorabını çıkartıp striptiz de yapan Yeliz Şar, "Rolüme hazırlanırken çok rahatsız oldum. Sefa Zengin ile en az 30 kere öpüştüm. Ama neticede bu bir tiyatro oyunu" dedi.

TV'DE YASAK SAHNEDE SERBEST
RTÜK'ün aldığı karara göre; televizyonda cinsel içerikli görüntülerin yayınlanmasına yasak ve yaş sınırı kondu. TV'de yasak olan görüntüler; 'Canlı Yayın' adlı oyunda olduğu gibi tiyatro sahnesinde rahatça seyirciye sunulması tartışma konusu oldu.

Bazı tiyatrocular; cinsellik ve küfür içeren oyunlara '16' yaş sınırının getirilmesini uygun bulurken; 'Canlı Yayın'daki cesur sahneleriyle dikkat çeken Yeliz Şar, buna karşı çıktı. Şar, "Sahneler biraz iddialı kabul ediyorum ama yasağa gerek yok" dedi.

AYDIN HAMZA