Helal olsun

Halil Ergün, ustalığını gösterdi. Oynadığı dizi yayından kaldırılınca 'Hak etmediğim parayı almam' diyerek 540 bin lirasını iade etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2011 Güncelleme 16 Kasım 2011, 02:12
Helal olsun

İÇİNDEKİLER

İnsanın onurunun her şeyden daha değerli olduğunu bu kez usta oyuncu Halil Ergün gösterdi. Ergün, bir televizyon kanalı için çekilen ve Filiz Akın'ın bile 22 yıl sonra setlere dönmesini sağlayan dizide başrolü oynadı. Ünlü oyuncuya da sezon başında tam 780 bin TL ödeme yapıldı. Ancak seyirciyi ekran başına toplamayı başaramayan dizinin 4. bölümde bitirilmesine karar verildi.

BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ
Dizinin yayından kaldırılmasının ardından Halil Ergün, ustalığını bu kez vicdanıyla gösterdi. Ünlü oyuncu, "Hak etmediğim parayı almam" diyerek 9 bölümlük ücreti yani 540 bin TL'yi dizinin yapımcısı olan Gold Film'e iade etti. Ergün'le daha önce çalışan Gold Film'in patronu Faruk Turgut ise "Halil ağabey büyüklüğünü gösterdi. Parayı iade etti. İstese parayı vermezdi" dedi.

ONLAR VERMEDİ
Ünlü sanatçı Nurgül Yeşilçay, çekilmeyen bir dizi için aldığı 500 bin TL'yi geri ödemeyince mahkemelik olmuştu. Davalık olanlar arasında Yavuz Bingöl de yer aldı.