Deniz içince yaratık oluyor

Deniz Seki'nin kardeşiyle kavga eden Murat Yeter, güzel şarkıcının halen alkol problemi yaşadığını şok sözlerle açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2011 Güncelleme 12 Kasım 2011, 02:47
Deniz içince yaratık oluyor

İÇİNDEKİLER

Müzisyen Murat Yeter ile Serdar Seki'nin yumruk yumruğa kavgası; Deniz Seki'nin kirli çamaşırlarını ortaya döktü! Ünlü şarkıcının kardeşiyle bayramın son günü Kuşadası'nda kavga eden Yeter; bir dönem aşk yaşadığı Deniz Seki ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti:

'LAFINI SÖZÜNÜ BİLMİYOR'
"Uzun süredir Deniz'le problem yaşıyorduk. Alkol alınca çok değişiyor. Önüne gelenle ne dediğini bilmeden konuşuyor. İki kadeh alkol içince; o pırlanta, o şeker halinden eser kalmıyor; yerine bir yaratık geliyor." Bu sözler üzerine Serdar Seki, "Asıl Murat'ın alkol problemi var" dedi.

* Deniz Seki ile müzisyen Murat Yeter, geçtiğimiz yıllarda fırtınalı bir aşk yaşadı. İkilinin 3.5 yıllık beraberliği sona erdi. Ancak Yeter, düne kadar Seki'nin orkestra şefiydi.

ARTIK 'YETER'
Dedikodulara göre; Deniz Seki, kendisi için "Alkol problemi var" diyen Murat Yeter'le bağını çoktan kopardı. Seki, Yeter'in 'kötü kalpli' olduğunu yakın çevresine sürekli söylüyordu.