Aacayipsin!

Tarkan, biletleri günler öncesinden tükenen Açıkhava konserlerine başladı. Şarkıları ve danslarıyla büyüleyen Megastar, yaptığı süper sürprizle hayranlarını büyüledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2011 Güncelleme 11 Eylül 2011, 00:00
Aacayipsin!

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser veren Tarkan, Megastar'lığını bir kez daha tescilledi. Biletleri satışa çıkar çıkmaz satılan ve 4 gün sürecek konserlerinin ilkini gerçekleştiren Tarkan, eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Megastar; bir yandan nostalji yapıp hayranlarını duygulandırırken bir yandan da bol bol dans ettirdi.

Konserin ikinci yarısına hızlı başlayan Tarkan "Sevdanın Son Vuruşu" şarkısıyla hayranlarını coştururken gecenin sürprizini finale sakladı. Sahneye çağırdığı Ajda Pekkan'la "Yakar Geçerim" şarkısını seslendiren Tarkan, unutulmaz bir konsere imza attı.

AYSEL GÜREL'E SELAM
Tarkan'ın "Sevdanın Son Vuruşu" şarkısını söylemeden önce "Aysel, duyuyorsan sana sevgilerimi yolluyorum" demesi büyük alkış topladı. Konseri ön sıradan izleyen Aysel Gürel'in kızı Mehtap Ar'ın gözleri doldu.

YAKTI GEÇTİ
Gecenin süprizi ise Süperstar'la Megastar'ın düet yapması oldu. İkili, bu yaza damga vuran "Yakar
Geçerim" parçasını birlikte söyledi.

ORYANTAL ŞOV
Tarkan'a "Kuzu Kuzu" parçasında son konserinde de olduğu gibi bir oryantal eşlik etti. Seksi dansçısıyla birlikte şov yapan Tarkan, uzun süre ayakta alkışlandı.