Kocalığı yedi

Hüseyin Avni Danyal, nikah rekoru kırdı. Ünlü oyuncu 7.'inci kez nikah masasına oturdu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2011 Güncelleme 27 Temmuz 2011, 00:00
Kocalığı yedi

İÇİNDEKİLER

Dizilerin aranılan oyuncularından Hüseyin Avni Danyal "aşk" rekoruna imza attı. Ünlü oyuncu yedinci kez nikah masasına oturdu. Danyal'ın kalbini çalan 7'inci güzel ise yayıncı Özgen Kılıçarslan oldu. Çift, İstanbul Boğazı'na nazır bir mekanda dünya evine girdi. Bu mutlu gününde dostları da Hüseyin Avni Danyal'ı yalnız bırakmadı.

Çiftin nikah şahitliklerini ise Volkan Konak, Deviz Kavukçuoğlu ve Arif Keskiner yaptı. Danyal yedinci kez "Evet" derken eşi Kılıçarslan'ın ise sakin halleriyle dikkat çekti. İlk dans sırasında ise Kılıçarslan'ın gelinliğinin uzun olması nedeniyle zorlandı. Çift, Boğaz'ın enfes manzarası altında düğünlerini kutladı.

EVLİLİK GÖBEK YAPIYOR
Bir aylık evli olan oyuncu Mete Horozoğlu da eşi Elif Hanım'la birlikte yakın arkadaşı Danyal'ın düğününe katıldı. Çifte mutluluklar dileyen Horozoğlu, "Yeni evlendim. Evlilik çok güzelmiş. Ama göbek yapıyor" diye konuştu. Bu arada ünlü oyuncu balayında eşiyle birlikte bol bol gezdiklerini belirtti.

KAYNANA TAKİPTE
Ayakları yerden kesilen çifti, gece boyunca bir çift göz takip etti. O gözler ise Hüseyin Avni Danyal'ın annesine aitti. Kayınvalide Danyal, gece boyunca gözlerini gelininin ve oğlunun üzerinden alamadı...