Colin Farrell Fink attı

Sosyetik güzel Rita Fink, bütün kadınları kıskandıracak! Fink, dünyaca ünlü yıldız Colin Farrell ile 1 aydır aşk yaşadığını itiraf etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2011 Güncelleme 09 Şubat 2011, 00:00
Colin Farrell Fink attı

İÇİNDEKİLER

ARKADAŞLARI TANIŞTIRDI
Çılgın Türkler, sinemadan sonra şimdi de aşklarıyla Hollywood'a adım attı! Meltem Cumbul, Özlem Önal ve Didem Erol derken şimdi de Rita Fink'in dünyaca ünlü bir yıldızla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bu yıldız, Colin Farrell'dı! Fink, yakışıklı aktör ile 2 ay önce arkadaşları aracılığıyla Las
Vegas'ta tanıştığını söyledi.

ZAMAN GÖSTERECEK!
İlişkisini en yakınlarından bile sakladığını belirten sosyetik güzel, ekledi: "Bizi birlikte ABD'deki Türkler görmüş. Dünya küçük. Aramızda neler olur zaman gösterecek. Yakında yine ABD'ye gideceğim. Colin'i Türkiye'ye davet ettim. Ülkemize bir kez gelmiş ve yine gelmek istiyor. Colin Farrell gerçekten çok yakışıklı."

TÜRKLER HOLLYWOOD'A EL ATTI
SALMA HAYEK'İN ESKİ SEVGİLİSİYLE
Sosyetenin en güzel isimlerinden Özlem Önal, geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü oyuncu Josh Lucas ile aşk yaşamaya başladı. Lucas, Salma Hayek'in eski aşkı!

TARANTİNO İLE DİDEM AŞKI DİLLERDEYDİ
Dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino ile aşk yaşadığını söyleyen Didem Erol, kimseyi bu aşka inandırmadı. Erol bunun üzerine basına bu kareyi verdi.