Ev'lendiler

2006'da ayrıldıktan sonra bu yılın başında tekrar birleşen Jude Law ve Sienna Miller, birlikte yaşacakları evi satın aldı. Ünlü çift, 17 milyon lirayı gözden çıkardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2010 Güncelleme 22 Aralık 2010, 09:40
Ev’lendiler

İÇİNDEKİLER

Hollywood'un bitmeyen aşklarından birine imza atan Jude Law ve Sienna Miller, sonunda 'ev'lendiler. 2011'de evlenmeyi planlayan Law ve Miller, birlikte yaşayacakları bir ev satın aldı. 2003 yılında Alfie filminin setinde tanışan ünlü çift, birkaç ay sonra nişanlanmıştı. Ancak Miller, 2006 yılında Law'ın çocuklarının bakıcısı Daisy Wright ile cinsel ilişkiye girdiğini öğrenince ikilinin yolları ayrılmıştı.

LONDRA'DA MALİKANE ALDILAR
2010 yılının başında tekrar bir araya gelen ikiliden Miller, Londra'nın batısındaki evini bir süre önce sattı ve kız kardeşi Savannah'nın yanına taşındı. Law ise kendi dairesinde yaşıyordu. Yeni yılda evlenmeyi planlayan ikili, gönüllerine göre bir ev buldu. Ünlü çift, Londra'nın kuzeyinde bulunan 7 odalı, 5 banyolu, 470 metrekarelik malikane için tam 8 milyon poundu (yaklaşık17 milyon lira) gözden çıkardı. Law'ın bu kadar büyük bir ev istemesinin nedeninin ise çocukları olduğu söyleniyor.

ÇOCUKLARA ÇOK YAKIN YAŞAYACAK
Sienna Miller ve Jude Law'ın yeni evi, Law'ın eski eşi Sadie Frost'unkine bir hayli yakın. Zaten ikilinin Londra'yı tercih etmesinin en büyük nedeni de Law'ın üç çocuğuna yakın olmak istemesi. Ünlü oyuncunun Sadie Frost'tan olan üç çocuğu Rafferty, Iris ve Rudy, Sienna Miller ile çok iyi anlaşıyor.